Укр
Залишити заявку
Залишити заявку
45 переглядів

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Hiitworks  (ФОП ЩЕРБАН ОЛЕСЯ ЯНОШІВНА  – фізична особа підприємець. ЄДРПОУ 2822610187, Адреса вул. Ардовеціка, 3, м. Виноградів Закарпатської обл., 90300 (далі – “hiitworks“) ми ретельно піклуємося про дані осіб, які реєструються на нашому веб-сайті, та користуються нашими послугами за допомогою Веб-Сайту (далі такі дані – “Персональні дані“; далі такі особи – “Клієнти“; далі такий веб-сайт – “Сайт“). Ми суворо дотримуємося вимог Закону України “Про захист персональних даних” від 1 червня 2010 року, з наступними змінами (далі – “Закон“) та інших нормативно-правових актів щодо охорони та зберігання даних.

Визначення термінів:

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Суб’єкт персональних даних – це фізична особа, до якої відносяться персональні дані і які з цих персональних даних можна ідентифікувати, або яке вже ідентифіковано;

Адміністрація сайту (адміністрація, а також далі за текстом ми, нами, нас, нам) – ФОП ЩЕРБАН ОЛЕСЯ ЯНОШІВНА  – фізична особа підприємець. ЄДРПОУ 2822610187
Адреса вул. Ардовеціка, 3, м. Виноградів Закарпатської обл., 90300

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, відновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних ( автоматизованих) систем;

Поширення персональних даних – дії з передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб’єкта персональних даних;

Використання персональних даних – будь-які дії Адміністрації з обробки ЦИХ даних, дії щодо їх захисту, а також дії про надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними, що здійснюються за згодою суб’єктів персональних даних або відповідно до законодавства України;

Користувач або Клієнт- суб’єкт персональних даних, будь-яка дієздатна фізична особа, яка приєдналася до цієї політики.

Політика конфіденційності, яка знаходиться на нашому Сайті, описує які Персональні дані ми збираємо про Клієнтів, мету збору, порядок використання та розкриття таких Персональних даних третім особам, а також як ми обробляємо Персональні дані, які Ви, як власник Персональних даних, надаєте нам, або які створюються або збираються, коли Ви використовуєте наші послуги або користуєтесь нашим Сайтом.

Зауважте, що реєструючись на Сайті та користуючись нашими послугами, Ви приймаєте умови цієї Політики конфіденційності та даєте нам згоду на обробку Ваших Персональних даних, наданих Вами або згенерованих під час надання Вам послуг або користування Вами Сайтом, відповідно до Закону та цієї Політики Конфіденційності.

Згода надається безстроково та може бути відкликана лише у порядку, передбаченому Законом.

МЕТА ТА ПІДСТАВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Метою обробки Персональних даних є збір аналітичної інформації для забезпечення Вас якісним сервісом та послугами.

Підставами для обробки Персональних даних є:

  • ваша згода, як власника Персональних даних;
  • необхідність дотримання нами вимог, встановлених чинним законодавством;
  • необхідність захисту наших прав і законних інтересів, а також прав і законних інтересів Клієнта.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ МОЖЕМО ОБРОБЛЯТИ

Під час Вашої реєстрації на Сайті, ми просимо Вас вказати запитувану інформацію в обсязі, необхідному для надання Вам послуг та комфортного користування Сайтом.

Ми можемо просити та обробляти наступні Персональні дані про Вас:

  • ваше прізвище та ім’я, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;
  • деталі Вашого відвідування нашого Сайту, включаючи, але не обмежуючись веб-журналами та іншими даними зв’язку, а також ресурсами, до яких Ви отримуєте доступ;
  • ми також можемо попросити Вас пройти опитування, які ми використовуємо для цілей дослідження ринку, але Вам не обов’язково їх проходити;
  • інші дані, які, час від часу, допомагають нам надавати Вам кращі послуги. Наприклад, як зараз, так і потім, ми можемо попросити Вас заповнити анкету, щоб Ви могли оцінити, як ми працюємо.

Ми не збираємо і жодним чином не використовуємо будь-яку інформація, яка стосується Ваших платіжних карток. Така інформація обробляється електронною платіжною системою LiqPay.

Оплачуючи наші послуги Ви погоджуєтесь, що Ви ознайомлені з умовами та правилами надання послуг в системі LiqPay, які доступні за посиланням: goo.gl/V3ezb4.

IP-АДРЕСИ ТА COOKIES

Ми можемо збирати деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IP-адреса комп’ютера, використовувані Вами браузери і версія операційної системи, час і дата Вашого доступу до Сайту, місцезнаходження, вподобання в інтернеті.  Це полегшує роботу Сайту і надання Вам послуг.

Ми можемо отримати загальну інформацію про Ваше використання мережі Інтернет, використовуючи файл cookie, який зберігається на жорсткому диску Вашого комп’ютера. Файли cookie містять інформацію, яка передається на жорсткий диск Вашого комп’ютера. Вони допомагають нам вдосконалювати наш Сайт і надавати кращий і більш персоналізований сервіс. Файли cookie дозволяють нам:

  • оцінити розмір та характер нашої аудиторії;
  • зберігати інформацію про Ваші вподобання, і таким чином дозволяти налаштувати наш Сайт в відповідності з вашими індивідуальними інтересами;
  • прискорити Ваші пошуки;
  • ідентифікувати Вас, коли Ви повернетеся на наш Сайт.

Ви можете відмовитися від прийняття файлів cookie, увімкнувши параметри у своєму браузері, що дозволять відмінити налаштування файлів cookie. Однак, якщо вибрати цей параметр, Ви, можливо, не зможете отримати доступ до деяких частин нашого Сайту. Якщо Ви не налаштували свій браузера так, щоб він відмовлявся від файлів cookie, наша система формуватиме файли cookie, коли Ви ввійдете на наш Сайт.

ДЕ МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Коли Ваші Персональні дані досягають нас, ми зберігаємо їх на захищеному сервері, щоб їх могли прочитати лише наші уповноважені співробітники.

Персональні дані, надані Вами, обробляються в базі даних hiitworks.

Ми несемо відповідальність за всі дії або бездіяльність щодо Персональних даних в рамках чинного законодавства.

Ми не несемо відповідальності за будь-які Ваші дії, або дії третіх осіб з Персональними даними незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом, а також за незаконні дії третіх осіб які можуть порушувати умови цієї Політики і намагатися заволодіти повністю або частково особистою інформацією і персональними даними Клієнтів, а також використовувати їх в особистих цілях.

ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані можуть бути передані третій особі, без Вашої додаткової згоди і без подальшого повідомлення про таку передачу у випадках, передбачених цією Політикою конфіденційності та чинним законодавством України.

Передача Персональних даних третій особі може відбуватись лише тоді, коли:

  • це необхідно відповідно до чинного законодавства;
  • за запитом власника Персональних даних; або
  • це необхідно для надання послуг.

МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми використовуємо Ваші Персональні дані для:

  • надання Вам послуг;
  • інформування про новини та акції студії;
  • полегшення використання Сайту та покращення рівня надання послуг;
  • запобігання або виявлення шахрайства та інших незаконних дій;
  • дослідження ринку та профілювання ваших уподобань щодо використання та придбання; та
  • дотримання відповідних нормативно-правових актів.

Hiitworks може використовувати ваші Персональні дані, щоб зв’язатися з Вами по пошті, телефону, електронною поштою або SMS, щоб повідомити про новини студії, продукцію та послуги, що пропонуються Клієнтам, включаючи будь-які спеціальні пропозиції, акції,  інформаційні статті, які можуть Вас зацікавити.

ВАШІ ПРАВА

Ваші права описані у статті 8 Закону, яку Ви можете переглянути за наступним посиланням: goo.gl/6Enczk.

ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ

У будь-який час Ви можете надіслати нам запит про те, які Персональні дані ми маємо, і чи обробляються такі Персональні дані. Якщо будь-яка інформація невірна, повідомте нам про це, і ми негайно внесемо зміни. Якщо Ви захочете, щоб ми надіслали Вам Ваші Персональні дані, Ви можете звернутись до нашого відділу обслуговування відправивши електронного листа на адресу: hw@hiitworks.com

ЗМІНИ ДО НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Будь-які зміни, які ми можемо внести в нашу Політику конфіденційності в майбутньому, будуть негайно опубліковані на Сайті.

ПОСИЛАННЯ З НАШОГО САЙТУ ДО ІНШИХ ВЕБ-САЙТІВ

Будь ласка, зверніть увагу, що наш Сайт надає доступ до інших сайтів шляхом посилання на них. Ми несемо відповідальність виключно за конфіденційність, зміст або захист даних нашого Сайту.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Якщо у Вас є коментарі або запитання щодо нашого Сайту або побоювання щодо нашої обробки Ваших Персональних даних, Ви можете звернутись до нашого відділу обслуговування відправивши електронного листа на адресу: hw@hiitworks.com

 

маєте думку?
Інші публікації
Як накачати прес
Як накачати прес

Як накачати прес? Особливості тренування преса
Шлях до красивого ...

Введіть своє ім'я та Email, щоб не пропустити вихід нових цінних статей, знижок і акцій клубу!
Ім'я
Email